GHK 5-ÅRSJUBILEUM NÄRMAR SIG!

Vårt 5-årsjubileum närmar sig med stormsteg och i nedan klipp får ni lite info om kvällen från vår ordförande:

Vi återkommer inom kort med samtlig information om tider m.m för kvällen.

Rock On \m/18 oktober, 2017 av GHK Admin

TRIPLE THRASH TREAT PÅ DIRTY HARRY ROCKBAR

I samarbete med Gefle Metal Festival är vi mycket stolta att få presentera detta stenhårda thrashpaket bestående av F.K.Ü., ICE AGE & REIGNSAW fredagen den 2 februari \m/

Biljetter: 120 kronor i dörren (ej förköp)
Vi återkommer med samtlig info om tider etc.


TRIPLE THRASH TREAT

I början av nästa år ger sig tre av Sveriges bästa thrashband ut på en gemensam turné. F.K.Ü, Ice Age och Reignsaw slår sig ihop till Triple Thrash Treat.

– 26 januari: Finspång, Hugo
– 27 januari: Göteborg, Sticky Fingers
– 2 februari: Gävle, Dirty Harry Rockbar
– 3 februari: Strängnäs, Garaget

Turnén presenteras av Gefle Metal Festival. Det är 13-14 juli som nästa års upplaga av Gefle Metal Festival arrangeras vid Gasklockorna i Gävle. Än så länge klara band är Watain, Venom, At The Gates, Sodom, Coroner, Lacuna Coil, Once Human, The Lurking Fear, Infected Rain, F.K.Ü, IXXI och Null Positiv.

Se www.geflemetalfestival.se för mer info.


F.K.Ü.

Uppsalabandet F.K.Ü spelar horror thrash metal och de har under åren byggt upp en stor fanskara. Live är de något alldeles speciellt som inte får missas.

Hemsida: www.moshoholics.com
Facebook: www.facebook.com/moshoholics
Youtube: www.youtube.com/user/moshoholics


ICE AGE

I slutet av oktober kommer äntligen Ice Ages debutplatta. Med tanke på att de bildades 1985 så är det på tiden. I slutet av 80-talet hade de stor framgång inte minst i England. Men efter interna problem splittrades bandet. Nu är de tillbaks, starkare än någonsin.

Hemsida: www.ice-age.se
Facebook: www.facebook.com/iceage.se.official
Youtube “Breaking The Ice”: www.youtube.com/watch?v=9CGSc-ysJWs


REIGNSAW

Sedan 2014 har Reignsaw spelat högklassisk thrash metal med rötter i Bay Area-soundet. Tidigare i år släppte bandet både en fullängdsplatta och en bok.

Hemsida: www.killingmachineproductions.com
Facebook: www.facebook.com/reignsawband
Youtube “Rise”: https://www.youtube.com/watch?list=PL0J_klYTJr0IKs2lY-fcMSOAwD2Z7HHGp&v=ML5KQTYnhpk13 oktober, 2017 av GHK Admin

VINN BILJETTER TILL UTSÅLDA W.A.S.P@GASKLOCKORNA

Lördagen den 7 oktober gästar W.A.S.P Gasklockorna tillsammans med Eleine och nu har Du som är betalande medlem chansen att vinna två biljetter till denna utsålda spelning.

Tävla här
Info om Medlemskap

Tävlingen pågår t.o.m onsdag 4 oktober kl 23:59 och vinnarna meddelas via e-post/sms, vid ev inställt evenemang ges ingen ersättning.​1 oktober, 2017 av GHK Admin

BUSSRESA IN FLAMES & 5FDP @GLOBEN 17 NOVEMBER

Fredagen den 17 november intar In Flames och Five Finger Death Punch (5FDP) Globen i Stockholm och självklart tar GHK-Bussen oss dit \m/

Pris (endast resa, ej konsertbiljetter)
Betalande medlemmar: 350 kronor ToR
Övriga: 450 kronor ToR

FÖR PLATSRESERVATION – KLICKA HÄR!21 september, 2017 av GHK Admin

VCPS SUPPORTAR DREGEN 16 NOVEMBER

Vi är glada att få välkomna VCPS som support till DREGEN denna torsdag \m/

​OM VCPS
Från slagghögarna i Falun kommer denna rockkvartett. Sedan tonåren har VCPS (tidigare Vietcong Pornsurfers) lärt sig spela sina instrument tillsammans, med en attityd lik Turbonegros, men med taktpinnen från The Hives. ”Dangerous Scandinavian Punk Rock”, eller ”Punk’n’Roll” har det kallats, även om soundet från skiva till skiva har varierat i samma veva som den faktiska förmågan att ens spela.

I alla tio-åriga förhållanden måste något nytt ske. Både för lustens och välmåendets skull. Numera baserade i Stockholm, tar VCPS ny inspiration från 60’talets garage sound, men fortfarande paketerat i ett tuffare 90’tals scandirock format. Kostymbyxor med pressveck nedtill, skinnjacka upptill. Under 2017 har bandet hunnit släppa 6st singlar. Den senaste ”Out Of Bed” (13.09.17 på egna bolaget Dangerous Rock Records) fick också en tillhörande video, och var liksom de andra inspelade och producerade i bandets replokal på tolv kvadrat.

Utöver spelningar i Sverige och Skandinavien har VCPS spenderat både hälsa och tid på ständiga turnéer i Europa. Att se bandet live har beskrivits som ”en smutsig känga i skrevet – det gör ont, men fan så skönt”. Inga konstigheter eller för höga förhoppningar egentligen, VCPS vet hur man står på scen och leverera riktig rock i tajt punkformat.

Ovan ser ni videon till deras senaste singel ”Out of Bed”.

​Länkar:
Hemsida: www.vcpsofficial.com
Facebook:​ www.facebook.com/VCPSband
​Youtube: www.youtube.com/user/vcpsOfficial15 september, 2017 av GHK Admin