EFTERFEST GEFLE SKIVMÄSSA MED DEVILLE & SILVER DEVIL DEN 28 APRIL

För tredje året i rad är vi glada att presentera efterfesten till Gefle Skivmässa och på scen står stonerrockarna SILVER DEVIL med purfärsk vinylrelease av sitt självbetitlade album och med sig har de DEVILLE \m/​

ENTRÉ
120 kronor (i dörren) “skivmässans besökare går in för halva priset mot uppvisande av armband”

TIDER
Dirty Harry Rockbar öppnar kl 23:00 och vi återkommer med speltider inom kort.


SILVER DEVIL

Med ena roten i det norrländska vemodet och den andra i södra kKaliornien utlovar Silver Devil rökiga toner med volymen på max. I röran misshandlade instrument kommer ingen undan oberörd utan själsliga eller fysiska men. Allt detta i och med vinylreleasen av Silver Devils självbetitlade platta från 2011 då de gör ett av få liveframträdanden 2018 på Gefle Hårdrocksklubb. Plattan är ombakad och preppad med en smutsig liten överraskning. Självklart finns den att köpa på plats eller beställas på http://oziumrecords.com/.

Länkar:
Hemsida: silverdevil666.bandcamp.com
Facebook: www.facebook.com/silverdevilmusic
Youtube “Follow Me Down”:


DEVILLE

Malmöbandet DEVILLE har haft det hektiskt senaste året. Turnéer med bl.a Red Fang,Torche, Mustasch och Truckfighters har avlöst varandra sen senaste släppet “Make It Belong To Us” som kom i slutet av 2015. Bandet har med sitt fjärde album etablerat sig ytterliggare som ett av de större banden i genren med sin blandning av rock,metal och stonerrock och har med ihärdigt turnernade världen över skapat sig en trogen publik och fanskara. Två nya namnkunniga bandmedlemmar har anslutit sedan drygt ett år tillbaka, Martin Nobel (Bad Barber etc.) och Martin Fässberg ( Quit your dayjob,Suma etc.), och med detta är bandet mer komplett än någonsin. Vår 2018 släpps nya fullängdaren på Fuzzorama Rec.

Andra band som vi spelat med under åren förutom de nämnda ovan är Sepultura, Fu Manchu, Brant Bjork,Kylesa etc.

Länkar:
Hemsida: www.deville.nu
Facebook: www.facebook.com/devilleband
Youtube “Lava”: