BANDSLÄPP OKTOBER

Fredagen den 12 oktober kommer det att gå fort på Dirty Harry Rockbar, för då kommer nämligen Sveriges svar på Running Wild – BLAZON STONE med support av Stockholsmbandet STARBLIND.

BLAZON STONE

Blazon Stone startade som ett studioprojekt men måste nu ut och spela live för att släcka fansens törst efter sjörövarspeedmetal. Saknar för tillfället en konkret heltidssättning, men får i år fantastiskt stöd av heavy metal-talangerna Philip Forsell (Antham / Tritillion) på sång, och Daniel Sjögren (Twilight Force / Bloodbound) på trummor.

Länkar:
Hemsida: https://myspace.com/rockarollas
Facebook: www.facebook.com/BlazonStoneOfficial
Youtube ”Down In The Dark – Full Album”: www.youtube.com/watch?v=oRAKScGgF7c


STARBLIND

Starblind exists with the sole purpose to bring some Heavy fucking Metal to the world! Heavy Metal that that pierces the heart and sounds like it used to back in the 80´s: raw, melodic and a bit more straight forward. Some of the Starblind members have previously played in bands like Danger, Sadauk and Rocka Rollas to name a few.

Länkar:
Hemsida: www.starblind.se
Facebook: www.facebook.com/StarBlindtheBand
Youtube: www.youtube.com/user/StarBlindOfficial