BANDSLÄPP APRIL

Påskhelgen inleds på bästa möjliga sätt och vi är mycket glada att få välkomna HARDCORE SUPERSTARåter till oss på Skärtorsdagen den 18 april. Support: TBA 

ENTRÈ

Förköpsbiljetter 250 kronor släpps måndag 18 februari via Entré Gävle

Våra betalande medlemmar för 2019 har som vanligt förtur och kan redan idag köpa sina biljetter via en länk som mailas ut.

TIDER

Insläpp kl 21:00 och vi återkommer med ytterligare hålltider längre fram.


HARDCORE SUPERSTAR

Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg som bildades 1997 hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal  och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent.

Idag, över 20 år och elva studioalbum senare, finns det inga som helst tecken på att dra ner tempot. Under 2018 har det turnerats både på egen hand och på den gemensamma turnén Tour De Saster med Mustasch. Nyss släpptes det elfte albumet ’You Cant Kill My Rock’n’Roll’ där titelspåret fått en tillhörande video inspelad under sommarens konsert på ett utsålt Sweden Rock. Nu är bandet redo att lägga i ännu en växel inför 2019!