Hej Rockvänner!

Efter 7 fantastiska år med oavbrutet arrangerande av många och grymma konserter har vi kommit till ett nytt kapitel i GHKs resa. 

Vi har i samförstånd med Harrys beslutat att gå skilda vägar, vilket betyder att vi efter årsskiftet kommer att sluta arrangera konserter på Dirty Harry Rockbar, där vi har huserat till stor del sedan starten av vår makalösa resa 2012. Harrys kommer därefter i egen regi driva rockklubben vidare och erbjuda både större och mindre liveband.

Att få ihop livspusslet och hålla motivationen uppe för att kunna göra det vi älskar mest ligger till viss del bakom detta beslut, men tyvärr även vikande publikunderlag vilket gör det svårare att fortsätta. 

Vi vill redan nu tacka Lao, Tony och övriga i personalen på Harrys och Micke m.fl på Ljudlagret för dessa fantastiska år och hoppas våra vägar korsas igen.

Kärlek till er alla 

❤

Det här betyder dock inte slutet på vår resa, utan starten på ett nytt kapitel för vår älskade klubb. Ett kapitel där vi nästa år främst kommer att lägga vår energi på lite större men färre arrangemang, fler konsertresor samt fortsätta utveckla samarbetet med våra samarbetspartners.

Så fortsätt att hålla utkik i våra sociala medier efter kommande nyheter.

Peace 🕊 love ❤ metal🤘

//Maria, Niklas, Bonzo, Micke, Ylva & Fredde