EN SISTA KVÄLL MED GHK

Lördagen den 4 mars kör vi vår sista kväll på CentralTeatern (Folkets Hus) och det vill vi göra tillsammans med våra medlemmar som stöttat oss under dessa 10 år. Vi är även otroligt glada att få presentera kvällens liveakter…Loch Vostok och The Hawkins!

Lock Vostok var vår första bokning på Dirty Harry Rockbar och därför känns det extra fint att de vill vara med oss denna kväll. 2016 hade vi sedan äran att få ha The Hawkins på samma scen och det driv och ös bandet levererade då & nu är helt magiskt.

Vi är så glada och tacksamma att just dessa två band vill avsluta denna resa tillsammans med oss, vi har blivit goda vänner med banden och dom är fantastiska människor som brinner för musiken.

Entré
Entrén kommer att vara gratis för betalande medlemmar (2022*) och vi kommer att köra en förfest där vi tillsammans minns dessa 10 år. 

Medlemskapet kostar som vanligt 150 kr och förnyas/ansöks Här

Så ni som är/blir medlem kommer alltså att gå in helt gratis, dock måste en föranmälan göras via nedan länk.

Föranmälan betalande medlemmar

(*Förtydligande: vi kommer inte att erbjuda nytt medlemskap för 2023 utan medlemskap 2022 gäller och man kan förnya/bli medlem fram tills eventet)

Det finns endast ett begränsat antal platser till kvällen och dessa går i första hand till våra betalande medlemmar, om möjligt kommer vi att släppa entrébiljetter längre fram, dessa entrébiljetter gäller då inte till förfesten utan endast som inträde till konsertkvällen.

Tider

Samtlig information om tider kommer längre fram.

HÅRDROCK ÄR KÄRLEK


OM BANDEN
Loch Vostok 
Loch Vostok har sedan 2001 levererat progressiv death metal och har hunnit släppa hela 8 fullängdsalbum varav “Opus Ferox – The Great Escape” är det senaste och med nya sångaren Jonas Radehorn (tidigare Teddy Möller, även gitarr). 

Bandet består av:
Teddy Möller – Gitarr
Jonas Radehorn- Sång
Niklas Kupper – Gitarr
William Parkstam – Trummor
Patrik Janson – Bas

Länkar:
Hemsida: www.lochvostok.com
Facebook: www.facebook.com/lochvostok

Youtube: Loch Vostok
Spotify: Loch Vostok

The Hawkins
Mitt under en spelning 2013 startades The Hawkins. Ur spillrorna av tidigare band fann de till slut varandra: en hop med varandras bästa vänner.

Bandet har ett harmoniskt splitter i sin rock; som om Jekyll har skrivit musiken och Hyde texten. Energick, nästan ironisk rock möter mörka teman och kontrasten däremellan skapar ett slags skämtsam seriositet. The Hawkins är att stå och garva när huset brinner ner.

Gigandet har alltid varit viktigt och sedan starten har bandet turnérat såväl Skandinavien som Europa i allt från källarlokaler till scener hos Sweden Rock, Metallsvenskan och Peace and Love som följdes upp av rockhiten “Fuck You All I’m Outta Here”, Live är The Hawkins svettigt: en urladdning för alla inblandade. En sådan urladdning som ibland medfört att bandmedlemmar svimmat och ibland medfört så pass saftigt röj att snuten knackat på. 

2020 signade bandet med skivbolaget The Sign Records och släppte sin andra platta “Silence is a Bomb” mitt under en pandemi. Med brist på spelningar och kli i fingrarna gick de ut i skogen och filmade en konsert för träden, fåglarna och myggen. Detta, tillsammans med en spelning i ett bryggeri och en lada, så blev detta till slut liveskivan “Live in the Woods”.

2021 släpptes minialbumet “Aftermatch”, en skiva om tiden efter en trasig relation. Med mörk och humoristisk enerig går bandet genom plastjazz, cleitrofobisk filmmusik, tuggummipop och Rollina Stones-hardcore. Nu, med denna godispåse till musik, är bandet mer redo än någonsin att bege sig utpå vägarna igen.

Länkar:
Facebook: www.facebook.com/thehawkinsswe
Youtube: The Hawkins
Spotify: The Hawkins