Om Gefle Hårdrocksklubb

Om GHK

Gefle Hårdrocksklubb (GHK) bildades 2012 med grundidén att skapa förutsättningar och värna om ett levande musikliv tillsammans med våra medlemmar.

GHK drivs idag av styrelsen som består av Maria Strand, Jonas ”Bonzo” Carlsson, Niklas Hult, Mikael Blazquez, Ylva Sjöstrand och Patrik Silén där de gemensamt drivs av sitt gedigna musikintresse och engagemang för att uppleva och upptäcka musik. Musik är livet och livet är musik.

Målsättningen är att gynna det lokala musiklivet, skapa möjligheter att få uppleva musik utifrån samt underlätta musikupplevelser på annan ort. Vi gör detta genom att arrangera konserter, bussresor, tävlingar och olika events såsom Meet´N Greets där våra medlemmar får chansen att träffa sina idoler.

Vårt breda nätverk i branschen är nyckeln till framgång och genom att skapa en nära och långsiktig relation till våra medlemmar och våra samarbetspartners kan vi utveckla verksamheten vidare. Vi arbetar kontinuerligt med att söka nya samarbetspartners för att möjliggöra nya upplevelser och förbättrade erbjudanden till våra medlemmar.

Join the scene! \m/

Bild hemsidan

I januari 2014 mottog GHK priset som Årets Arrangör 2013 vid Local Heroes Galan

Kontakta oss

For Those About To Rock We Salut You

// Styrelsen